Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2013

BBC: Wanderers of the Deep (TV series)/ Οι ταξιδιώτες του βυθού 1999 (Ελληνικοί υπότιτλοι)

ΝATURAL HISTORY SERIES
Δείτε το εδώ

2 μοναδικά ταξίδια....2 κυρίαρχοι των θαλασσών: δελφίνια και φάλαινες... Ακολουθήστε τους!
Tαξιδέψτε στους ωκεανούς του πλανήτη, και ζήστε μια μοναδική εμπειρία ζωής ακολουθώντας τα δελφίνια και τις φάλαινες...
 
Ντοκιμαντέρ με εντυπωσιακή κινηματογράφηση όπως μόνο το BBC μπορεί να σας προσφέρει! Σας προσκαλούμε σε μια μοναδική περιήγηση - εμπειρία στους βυθούς του πλανήτη όπου κατοικούν δύο θαλάσσια θηλαστικά: τα δελφίνια και οι φάλαινες. 

H ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ
Θα συναντήσουμε μερικά από τα πιο σπάνια και αξιόλογα από τα 30 είδη δελφινιών που ζουν στον πλανήτη: από τα δελφίνια του Αμαζονίου που ζουν στο γλυκό νερό, μέχρι την φονική όρκα, καταγράφονται μοναδικά στιγμιότυπα της ζωής των δελφινιών όπως δεν τα είδατε ποτέ! Ακολουθούμε τα βήματα ενός νεογέννητου δελφινιού κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου της ζωής του. Θα τον παρακολουθήσουμε ενώ μαθαίνει να αναπνέει, να θηλάζει, να κυνηγά και να επικοινωνεί με τα άλλα δελφίνια, μέχρι να γίνει πλήρης μέλος της θαυμαστής κοινωνίας των δελφινιών.
Παραγωγή: Ρόμπιν Τζάκμαν

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΦΑΛΑΙΝΩΝ
Εκπληκτικές εικόνες αποκαλύπτουν για πρώτη φορά τα μυστήρια των φαλαινών. Μια θαυμαστή περιήγηση στον κόσμο των τεράστιων πλασμάτων και των ταξιδιωτικών τους περιπετειών καθώς αποδημούν: κατά τη διάρκεια της ζωής της μια γκρίζα φάλαινα καλύπτει μια απόσταση ίση με αυτής ενός ταξιδιού μέχρι τη Σελήνη! Παρακολουθήστε τη διάσωση μιας νεογέννητης φάλαινας που σώζεται ύστερα από μια καταιγίδα από τους ανθρώπους και ύστερα ξαναφήνεται στην απεραντοσύνη των ωκεανών. Μια απίστευτη ποικιλία θηλαστικών που κάνουν την φαντασία μας να καλπάζει σε εξωτικές και άλλες περιπέτειες.
Παραγωγή: Κρίστιν Σάντλερ
 
Πρωτότυπη βιντεοκασσέτα
φωτο
A newborn bottlenose dolphin through the first year of his life; spinner dolphins; spotted dolphins in the Bahamas; Amazon River dolphins and orcas.

This is the story of dolphins, one of the most celebrated marine Mammals. Man's fascination with the 'Spirits of the Sea' is as old as civilisation itself. BBC Production released through The Reader's Digest.

Περισσότερα στοιχεία: http://www.aptonline.org/catalog.nsf/...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου